Sant Julià de Vilatorta Castellano English Français
L'hotel
Hi ha llocs que estan fets per deixar volar la imaginació. Llocs on és molt fàcil donar via lliure a la fantasia, desconnectar de la rutina, tancar els ulls, somniar... Això passa cada dia a Mas Albereda, un petit hotel amb encant de Sant Julià de Vilatorta, entre el Pirineu i el Montseny, al cor de la Plana de Vic, que combina el tracte professional amb l'entorn rural i familiar, la flexibilitat i l'adaptació al client.

Més de set segles d'història s'amaguen entre els murs d'aquesta masia, que ja estava documentada el 1337. Al forn, al pou, a les portalades... a cada racó, infinitat de detalls d'arquitectura exquisida fan de cada habitació, sala o menjador un espai únic i exclusiu.

A la cuina, sota la batuta de Nandu Jubany, tradició i innovació es fusionen per descobrir un nou concepte del sentit del gust. El xef osonenc recull l'essència d'una gastronomia que parteix de la terra, la natura i l'entorn per traslladar-la dels fogons a les taules de Mas Albereda.
Restaurant
Per assaborir la gastronomia de Nandu Jubany, una cuina de temporada que parteix dels productes de la terra per explorar el sentit del gust. L'Albereda disposa de menú diari, carta, menús degustació i menús personalitats.
Petita piscina interior
Piscina temperada (a l'entorn dels 28 graus) amb sortidor d'aigua, que convida a prendre un bany i a relaxar-se a la zona de descans. Servei de tovalloles de lliure ús. Les grans vidrieres es poden obrir per prendre el sol a l'exterior.
Tractaments
Mas Albereda disposa d'una petita sala de massatges amb dutxa inclosa, i d'una àmplia oferta de tractaments. El servei s'ofereix sota petició: es recomana demanar informació a recepció o en el moment de fer la reserva de l'hotel.
Servei d'habitació
A Mas Albereda el room service no és un llistat tancat sinó que, per fer que la seva estada sigui perfecta, ens adaptem a les seves peticions.
Terrassa
Per llegir, reposar, observar el paisatge, conversar, prendre el cafè després de dinar... l'hotel compta amb dues terrasses, una a l'entrada del bar amb sol gairebé tot el dia i l'altra, porticada, al peu de la sala d'estar amb llar de foc.
Connexió wifi
Totes les zones comunes de l'hotel (recepció, terrasses, bar, sala d'estar, sales polivalents i restaurant) disposen de connexió a Internet via wifi gratuïta.
Sala d'estar amb llar de foc
Al costat del restaurant, l'arquitectura única de la masia ens proporciona una sala d'estar amb llar de foc, televisió, revistes de tendència i premsa diària. Un bon lloc per allargar la sobretaula o per descansar.
Sales polivalents
Per a àpats i celebracions privades o per a reunions i trobades d'empresa, l'hotel disposa de dues sales polivalents.
Zona enjardinada
L'espai verd que s'estén al costat de la piscina és ideal per a àpats a peu dret, activitats d'empresa, prendre el sol o, a l'estiu, sopar a la fresca, sota les estrelles i amb música en directe de fons.
Pàrquing exterior
Pàrquing gratuït a l'interior del recinte de l'hotel.
Mas Albereda Hotel Gastronòmic. Avinguda Sant Llorenç, 68. 08504 Sant Julià de Vilatorta. T +34 938122852. Avís legal
Can Jubany. Mas d'Osor. El Serrat. Jubany Events