Sant Julià de Vilatorta Castellano English Français
Activitats
L'entorn natural, els vestigis històrics, la cultura i les tradicions que rodegen Mas Albereda, fan de l'hotel un punt de partida idoni per a la realització de tota mena d'activitats lúdiques, d'aventura, esportives o culturals. La Plana de Vic, la Vall de Sau, les Guilleries, el Montseny... estan farcits de paisatges que deixen sense alè, de senders per recórrer a peu o en bicicleta, de racons carregats d'art i d'història, de festes i fires carregades de tradició... Desenes de possibilitats per a tots els gustos per complementar l'estada a Mas Albereda.
Punt Burricleta
Les burricletes són bicicletes rurals elèctriques que ofereixen la comoditat d'una bicicleta de passeig, la resistència d'una mountain bike i l'assistència d'un motor elèctric. Mas Albereda és un Punt Burricleta, des d'on parteixen múltiples rutes amb bicicleta complementades amb una explicació interactiva dels indrets culturals amb suport GPS.
Visiti el web de Burricleta
Aventura i lúdiques
Aventura
L'entorn rural i natural de Mas Albereda propicia l'opció d'experimentar en pròpia pell l'emoció d'una gran varietat d'activitats d'aventura, sempre amb l'assessorament i supervisió de grans professionals. Entre d'altres opcions figuren les rutes en 4x4 o quads des de l'hotel, les passejades en canoa o kayak pel pantà de Sau, les excursions en Segway, l'slackline, les partides de paint-ball, les tirolines...
Visiti el web d'Anigami
Visiti el web d'Aquaterra

Hípica
Les rutes a cavall són una bona manera de descobrir paratges naturals incomparables i respirar naturalesa d'una forma original, amb tota la comoditat i tranquil·litat que ofereix un centre hípic.

Excursió en globus
L'entorn natural de la comarca d'Osona i les vistes de la ciutat de Vic, del Montseny, del pantà de Sau o, a la llunyania, de Montserrat i els Pirineus es poden gaudir d'una manera diferent des de l'aire.
Visiti el web d'Aircat

Rutes amb bicicleta
La comarca d'Osona té traçades una gran quantitat de rutes en bicicleta, amb punts BTT que ofereixen informació i suport. Algunes d'aquestes rutes, com la del Meridià Verd, tenen punt de partida a l'hotel Mas Albereda, a Sant Julià de Vilatorta o a Folgueroles.
Visiti el web de Bike+

Escalada i vies ferrades
Sigui per a principiants o per a escaladors avançats, Osona ofereix múltiples possibilitats de practicar l'escalada o les vies ferrades, sempre enmig de paisatges magnífics. La zona d'escalada de Sorralta, a Roda de Ter, Sant Feliuet de Savassona, a la Vall de Sau, o el rocòdrom Joan Colet de Vic en són només uns exemples.

Senderisme i caminades
Si alguna cosa no falta a la comarca d'Osona són els senders, normalment ben senyalitzats, que permeten fer rutes aptes per a tots els nivells, des d'excursions curtes i senzilles com la ruta dels Molins o la del Meridià Verd, a tocar de l'hotel, fins a d'altres de més llargues i complicades.


Descarregui's els pdfs
Lúdiques Senderisme BTT Ruta St Julià 1 Ruta St Julià 2
Miradors i paisatges
Una escapada amb cotxe, per les carreteres secundàries de la comarca d'Osona, ens apropa en molt poca estona a paisatges carregats d'encant, per poder-ne gaudir amb la parella o la família, respirant naturalesa en estat pur.

Descarregui's els pdfs
Paisatges
Gastronòmiques
El turisme gastronòmic està a l'ordre del dia, i més en una comarca carregada de tradicions culinàries basades en el porc, el formatge i els productes de l'hort i de la terra. Una bona manera de complementar l'experiència d'un àpat amb el segell de Nandu Jubany és conèixer de primera mà una granja lletera, o el procés d'elaboració d'embotits o formatges artesans, begudes, vins o xocolates.
Visiti el web de la Companyia Cervesera del Montseny


Descarregui's els pdfs
Gastronòmiques
Culturals
Esglésies, santuaris i ruïnes
La riquesa del patrimoni cultural d'Osona posa a l'abast dels amants de l'art i la història una gran diversitat de descobertes, que van dels vestigis arqueològics fins al segle XXI passant per l'art romànic, el Barroc o el Modernisme.

Museus
A tocar de Mas Albereda, quatre museus ajuden el visitant a entendre una mica més la història, la cultura i les tradicions de Catalunya i de la comarca d'Osona: el Museu Episcopal de Vic amb tots els seus tresors romànics i gòtics, la Casa Museu Verdaguer amb tot el llegat literari del poeta de Folgueroles, el Museu de l'Art de la Pell de Vic amb la seva col·lecció artística, i el Museu Industrial del Ter de Manlleu dipositari d'un ric passat industrial.
Visiti el web del Museu Episcopal de Vic
Visiti el web del Museu Verdaguer

Literari
Jacint Verdaguer i Miquel Martí i Pol, dos dels grans poetes catalans, van néixer i viure a Osona, i van veure com aquesta terra deixava una petjada ineludible a la seva rica obra literària. Mas Albereda s'integra en els paisatges que van trepitjar els dos literats, mentre les rutes a peu o en bicicleta pels entorns de l'hotel ens apropen a la calma i l'entorn rural que van respirar per inspirar-se.

Romànic
Osona és una de les comarques catalanes més riques en manifestacions d'art romànic. Per això, una estada a Mas Albereda es pot complementar amb una immersió en aquest art medieval, recorrent una de les moltes rutes romàniques properes, com la ciutat de Vic, Sant Pere de Casserres o les rutes de les Guilleries o la Vall de Sau.

Fires i mercats
La comarca d'Osona és una zona amb una rica tradició de fires i mercats, començant pel mercat de dimarts i dissabte a la Plaça Major de Vic i pels molts mercats setmanals que se celebren a la majoria de pobles, i acabant per una llarga llista de fires que deixen petjada i són referència al calendari firal català. El Mercat del Ram, el Mercat Medieval i el de la Música Viva de Vic són només algunes de les propostes més destacades.


Descarregui's els pdfs
Museus Rutes literaries Esglésies Ruta romànica Fires
Mas Albereda Hotel Gastronòmic. Avinguda Sant Llorenç, 68. 08504 Sant Julià de Vilatorta. T +34 938122852. Avís legal
Can Jubany. Mas d'Osor. El Serrat. Jubany Events